Endurance Coach je online trenerska usluga specijalizirana za trčanje, biciklizam i triatlon.

Pobjeda klijenta u olimpijskom triatlonu

Endurance Coach je online trenerska usluga specijalizirana za trčanje, trail, biciklizam i triatlon, te je namjenjena treniranju rekreativaca i sportaša svih dobnih skupina različitih sposobnosti, posebice onih koji imaju zaposlen život, te pokušavaju iz dana u dan uravnotežiti sportski život s ostalim prioritetima poput posla, obitelji i putovanja. Struktura treninga koja se izrađuje je potpuno prilagođeno svakom sportašu i rekreativcu posebno – prema dobi, trenutnom fiziološkom stanju organizma, raspoloživim sredstvima(slobodno vrijeme, novac, posao, obitelj) i drugim parametrima.

Radili smo i radimo sa širokom paletom sportaša i rekreativaca u triatlonu, biciklizmu i trčanju – od početnika, pa sve do elitnih natjecatelja, svih dobi. Od 2008 g. do danas sa preko 500 zadovoljnih klijenata.

Trenerski pristup koji primjenjujemo je inovativan, jednostavan za primjenu i vrlo efektivan. Više o trenerskom pristupu možete pročitati ovdje.

Potpuno razumijemo da se potrebe i ciljevi razlikuju od klijenta do klijenta, tako da je svaki klijent zbrinut s posebnom pažnjom.

Bez obzira na dob, spol i sposobnosti, Endurance Coach će vam omogućiti da ostvarite sve svoje sportske ciljeve i povećate svoje sportske potencijale, a da pritom imate uravnotežen život.

U našem trenerskom pristupu izdvojili bi tri stvari na koje se posebno koncentriramo u treniranju naših klijenata, a to su:

  • Kontinuirano napredovanje
  • Balansiran životni stil
  • Neozljeđivanje

Na stranici možete naći sve vezano za online trening, trening planove, strukturu treninga, pristup treninzima, klijentu, objavljenim člancima koji će Vam proširiti znanje i razumijevanje mnogo aspekata vezano za strukturirani trening, i sve ostalo vezano za isto. Savjetujemo Vam da provedete malo vremena proučavajući stranice, te ako ste zainteresirani za suradnju slobodno nas kontaktirajte.

Prolazak klijenta kroz cilj unutar najboljih 25 natjecatelja i kao 1. Hrvat na prestižnoj svjetskoj utrci – Lavaredo Ultra Trail by UTMB